---

Eşti aici

Autostrada Sibiu-Făgăraș

Autostrada Sibiu – Făgăraș se află în acestă perioadă în faza de colectare a documentelor care atestă dreptul de proprietate asupra terenurilor afectate de acestă investiție (exproprieri). Până în data de 31.03.2023 reprezentanții DRDP Brașov colectează documentele în cauză, de luni până vineri între orele 08.00 – 15.00, în următoarele locații:

- Districtul Făgăraș, Municipiul Făgăraș str. Vlad Țepeș, nr. 3, județul Brașov;

- SDN Sibiu, Municipiul Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2B, jud. Sibiu.

Pentru cei care vor să consulte coridorul de expropriere, vă punem la dispoziție hărțile digitale care pot fi accesate de pe PC sau telefonul mobil:

  • în format .KMZ,  care permite vizualizarea hărții prin intermediul aplicației Google Earth;
  • în format .DWG,  care permite accesarea hărții în programele specializate de topometrie.

Cei care sunt în imposibilitatea de a se prezenta la sediile expropriatorului vor putea trimite și după data de 31.03.2023 documentele care atestă dreptul de proprietate asupra terenurilor afectate de Autostrada Sibiu – Făgăraș pe adresa de email exproprierisibiufagaras@andnet.ro. Vă rugăm să menționați și un număr de telefon de contact, de preferință al proprietarului.

De asemenea, documentele necesare se vor putea depune și sediile primăriilor pe raza cărora trece culoarul autostrăzii. Localitățile afectate sunt următoarele: Arpașu de Jos, Avrig, Beclean, Boița, Cârța, Drăguș, Făgăraș, Mândra, Porumbacu de Jos, Racovița, Recea, Tălmaciu, Turnul Roșu, Ucea, Viștea și Voila. Ulterior, reprezentanții administrației locale vor transmite documentațiile către DRDP Brașov tot pe adresa de email exproprierisibiufagaras@andnet.ro.